Кои са нещата, които пречат на мъжете да се представят добре в леглото?

2013-12-11 16:30:00
Кои са нещата, които пречат на мъжете да се представят добре в леглото?
Снимка: Dreamstime

За повечето мъже /разбира се, има и егоисти, които гледат само собствения си кеф!/ е много важно да са добри в леглото. Липсата на задоволеност у половинката им оказва негативно влияние върху тяхното его. Затова е хубаво мъжете да са достатъчно информирани относно нещата, които оказват влияние върху сексуалния им живот.

 

Ако не искате да имате проблеми в леглото, избягвайте храните, които са пълни с консерванти. Статистиката сочи, че представителите на силния пол, които редовно ядат консервирани храни, са 7 пъти по-застрашени да не се справят добре под завивките. Затова наблегнете на консумацията на прясна и домашно сготвена храна.

 

 

Солта също е враг на мъжката потентност. Причината е, че тя повишава кръвното налягане, което води до еректилна дисфункция. Това е нарушение на сексуалната функция на мъжа, тоест той не може да постигне или да задържи ерекцията на члена си. По този начин сексът става невъзможен и незадоволителен.

 

Освен солта, захарта също е вредна. Тя намалява нивото на мъжкия полов хормон с 25%, което води до некачествено представяне в леглото. Затова, колкото и да обичате сладките неща, по-добре намалете тяхната консумация. Това ще се отрази благоприятно и на фигурата ви.

 

Соята също трябва да се избягва, защото увеличава естрогена в организма и води до намаляване нивото на тестостерон.

 

Транс мазнините, които се съдържат основно в чипса, шоколадовите изделия, пуканките, корнфлейкса и маргарина, намаляват сексуалните възможности на мъжете и това води до лошо представяне в леглото.

 

Здравословният начин на живот и консумацията на прясна и домашно сготвена храна оказват влияние върху организма, не само върху външния вид. Затова, ако искате да изглеждате добре, да сте здрави и да правите качествен секс – внимавайте какво похапвате.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия